Hello world!

Hallo, mag ik me even voorstellen.
Ik ben een Lagotto Romagnolo en heb van mijn Nederlandse baasjes een mooie naam gekregen, Bella Vita S.. ik ben geboren in Servie, dat is heel ver weg. Toen ik afscheid moest nemen van mijn mama, broertjes en zusjes kreeg ik een tasje mee met daarin mijn knuffeltjes en een sjiek papier. Daar stond opdat mijn naam was ‘Beatrix’ maar dat vonden mijn nieuwe papa en mama helemaal niets dus hebben ze dat meteen veranderd en daar ben ik ook heel blij mee. Meestal noemen ze mij gewoon VITA.

Ik moest als babyhondje helemaal naar Nederland met de auto rijden. Dat was zoooooooo lang! Ik heb toen alleen maar geslapen en daardoor vind ik nu autorijden heel erg leuk. Ik mag van mijn baasjes overal mee naar toe. Natuurlijkvind ik buiten wandelen en spelen het mooiste wat er is maar het allerliefste ga ik toch met de auto mee om te ZWEMMEN en op vakantie.

Als puppy mocht ik ook mee in het winkelwagentje. Superleuk vond ik dat, al die rare dingen, geluiden, kleurtjes, geuren en natuurlijk heel veel mensen die me willen aaien. Daardoor ben ik een echte allemansvriend geworden. Natuurlijk moet ik wel even blaffen wanneer er iemand in ons huis binnen komt zodat mijn baasjes weten dat wij niet meer samen zijn.

Toen ik drie maanden oud was mocht ik naar een puppy- training. Ik deed daar goed mijn best en werd de beste van de klas. Ik vind het erg leuk om allerleispelletjes met mijn baasje te doen. Hoe lang er gespeeld word maakt niet uit want ik word het nooit beu. Maar het allerleukste spelletje vind ik toch wel
ZWEMMEN!


Ik ben ook heel graag thuis. Ik vind het echt niet erg wanneer ik enkele uurtjes alleen ben en op het huis moet passen, ga dan lekker op mijn plekje slapen en ben wel heeeeeeel blij wanneer mijn baasje weer thuis komt.

Een paar dagen na mijn eerst verjaardag heb ik een vervelend ongeluk gehad. Ik rende heel hard achter een balletje aan en ben toen met mijn poot in een kuiltje van een hertenpoot terecht gekomen. Ik vloog een meter hoog over de kop en ik kon niet meer lopen. Zoveel pijn dat was echt verschrikkelijk!!!Gelukkig was er in Oisterwijk een hele goede arts die mijn Knie weer helemaal goed gemaakt heeft. Allebei mijn kniebanden waren afgescheurd ,zie je, en mijn meniscus was ook nog eens kapot. Dat was me wat……..gelukkig is naar een half jaar revalidatie alles weer helemaal goed gekomen en loop ik mijnmeters weer als vanouds.

De leukste tijd van het jaar is het tuinseizoen. Dan komen er in onze tuinhonderden bezoekers en als ik dan vraag of ze voor mij een balletje, of ik zoek een houtje op, willen gooien dan hebben we altijd samen heel veel plezier.

Daarna is er een hele leuke tijd aangebroken. Ik mocht met mijn vrouwtje op enkele hondenshows laten zien hoe mooi ik ben. Soms moest ik nog wel eens
wat testen laten doen zoals HD foto,s, een DNA onderzoek en ik ben ook weleens bij een oogdokter geweest om te kijken of mijn ogen wel goed zijn en zo. Gelukkig is alles altijd o.k.
 
Ondertussen ben ik alweer ruim 3 jaar oud en hebben mijn baasjes mij beloofd dat ik binnenkort Moeder mag worden. Dat lijkt me toch zo leuk! Ik ga dan heel goed voor de kleintjes zorgen zodat ze lekker lang bij mij mogen blijven. We kunnen dan samen in de tuin spelen en rondrennen. Ik heb een hele leuke manleren kennen. Zijn naam is net zo mooi als die van mij. Gleska Made My Day. Dat is heel wat toch?? Maar hij word gewoon , lekker stoer, Will genoemd. We hebben samen een leuke tijd gehad en hopelijk gaat het nu echt gebeuren!
      

Ik ben er helemaal spannend van …..WAF WAF …………

Hof ´t Einde | Loon op Zand     Contact:beppievanesch@gmail.com - Loon op Zand