Hello world!

bloembollentijd

Alweer bijna een jaar voorbij! Wat gaat het toch snel. Een beetje troosteloos vandaag in onze tuin. Ik zit binnen wat te mijmeren en denk aan de afgelopen zinderende zomer. Een fantastische zomer voor mij om te genieten van de tuin en de vele bloeiende bloemen, geuren en de daarbij behorende fladderaars en zoemertjes. Maar wat hebben we hard gewerkt om alles in leven te houden. Doe voor mij dan toch in 2019 maar een tandje minder. 

We zijn druk met de voorbereidingen voor het komende tuinjaar. Allerlei bloembollen, 1700 stuks, zijn de grond in gegaan, gevoelige planten zijn ondergestopt, composthoop is terug in de borders gebracht, de vorstgevoelige salvia's in de koude kas gezet, en nu zijn we klaar voor een vorstperiode. Laat de winter maar komen!!!

Wij wensen u fijne FEEST en vooral ook vele "sfeervolle" dagen. Graag tot ziens in het nieuwe jaar en nu maar hopen dat we een mooie winter krijgen, toch niet te veel sneeuw hoeven te ruimen, de vorst in het voorjaar niet te lang aanhoud zodat alles mooi in bloei staat tijdens de allereerste " Bloembollenweek" ooit in onze .........hof 't Einde.

Hof ´t Einde | Loon op Zand     Contact:beppievanesch@gmail.com - Loon op Zand