Hello world!

Eindelijk weer wat tijd voor mezelf.

Ik ben u nog heel wat tuinberichtjes schuldig! Door alle drukte die ons is overkomen ben ikvergeten de tuinberichten op te waarderen.

Welnu�����Onze schoonzoon Maikel heeft een spectaculaire boomhut gebouwd voor onze kleinkinderen . Ook is er is op 1 maart eengeweldige kweekkas geplaatst naast dekapsalon. Daarin kan ik mijn hartje ophalen wat betreft bloemen zaaien. Een gezellig plantenverkoop hoekje isontstaan. De vrolijke bloementuin heeft daardoor extra uitbundig kunnen knallenmet veel eenjarige bloemen . In de tuinachter het huis heeft mijn man Tiny onze mooie magnolia weg moeten zagen i.v.m.de groei van de rode beuk die tochtenslotte in de toekomst zeker wel een doorsnee krijgt van 14 meter . Ik hebeen mooie bloemen/grassenborder aangelegd,geinspireerd door Piet Ouddolf. Wij hebben niet stilgezetendus!

Wat ons betreft had 2016 een prachtige zomer met veelvisite uit binnen en buitenland. Natuurlijk veel tuinclubs uit Nederland,gasten uit de regio maar ook bussen uit Belgie, Duitsland, Denemarken en zelfseen busgezelschap uit Frankrijk hebbenwe te gast gehad .

Het artikel over Hof 't Einde in het maandblad "Tuinseizoen"was een succes en daarna is er in September nog een artikel verschenen in eenfrans "jardin" weekblad genaamd "Rustica" .

Heerlijk rustig genieten we nu na. En jawel��.

Eindelijk weer wat tijd voor mezelf!!!!

Hof ´t einde | Loon op Zand     Contact:beppievanesch@gmail.com - Loon op Zand